Csákvár képek

Fuss Hogy Léphessen Dal

Címlap Archívum 2013

Összefoglaló a mai eseménykeről az RTL KLUB esti híradójából.: ITT..

Köszönjük mindenkinek a részvételt.

(a rendezvényen készült képeket és videókat rövidesen közzétesszük)

Az eredmények letölthetők innenEREDMÉNYEK

Kedves Mindenki!

Ma végre elérkezett az idő, hogy összegszerűsítsük a rendezvényen befolyt összeget. A rendezvény összbevétele nevezési díjak plusz támogatójegyek: 601.950 Ft. A nevezési díjakból: 377.000 ft jött össze ezt tudjuk a játszótérre fordítani hiszen ezt ígértük. A fentmaradó 224.950 ft-ból négy család kap támogatást. Köszönjük mindenkinek aki akár a nevezési díj akár támogató jegy formájában segítette célunk elérését. KÖSZÖNJÜK!

 

 

Kedves Mindenki!

Ma reggel, amikor felébredtünk összenéztünk és azt kérdeztük egymástól, hogy akkor most mit fogunk csinálni :)? Az elmúlt fél év szervezőmunkája már az életünk részévé vált. Az átbeszélgetett esték, álmatlanul töltött éjszakák után elérkezett a NAGY NAP! Nagyon gyorsan pörögtek az események szinte repült az idő, nekünk legalább is nagyon gyorsnak tűnt. Reméljük az a cél, ami mi
att ez a rendezvény megszületett, elérte, eléri a célját. Nem csak az, hogy Botinak lesz egy játszótere, hogy a csákvári sorstársainak anyagi segítséget tudunk adni, hanem az is, hogy a fogyatékkal élő embertársainkat el tudjuk fogadni, mert ők is ugyanolyan értékes emberek, mint ép társaik. Akik látták a Szt. Kristóf Ház fiataljainak kiállítását vagy futását, vagy látták Julkát, aki kerekesszékével teljesített egy kört kis szerelméért, ha kételkedtek is eddig, ezek után már nem fognak. NAGY KÖSZÖNET jár NEKTEK a rendezvényen résztvevőknek: futóknak, fellépőknek, nézelődőknek, azoknak, akik ajándékokkal, adományokkal támogattak minket, hogy eljöttetek és mellénk álltatok. Amikor fél évvel ezelőtt elkezdtük szervezni a rendezvényt csupán csak hatan voltunk, de ahogy telt az idő egyre többen álltak mellénk, mert látták, hogy ez egy jó dolog. Köszönjük Barabás Évinek, hogy egész nap velünk volt és segített nekünk a szervezésben, Miklósa Erikának, aki elbűvölt mindenkit és elvállalta a fővédnökséget, Szetngyörgyi Rómeónak a szakszerű bemelegítést, Szabó Tominak és az Appril Projectnek, hogy első kérésre ugrottak :), Monspart Saroltának a hasznos tanácsokat, Fábry Palinak a freestyle bemutatót , a Hungarikum Együttesnek és Sramek Nándinak a rendezvény hivatalos dalát , Lajkó Csabának és barátainak a támogatást és minden fellépőnek, közreműködőnek, segítőnek az egész napos segítséget. Hosszú lenne a névsor, ha mindenkit fel szeretnék sorolni, de még egyszer KÖSZÖNJÜK.

És akkor a rendezvénnyel kapcsolatos adatok:

A rendezvény Fővédnöke Miklósa Erika Háziasszonya Barabás Évi voltak.
A színpadon felléptek: Székesfehérvári Tulipán Tánccsoport, EvaKral Zumba Group, CzFitness és Agárdi Spinning Club, Csákvári Dallam AMI Néptánccsoportja, Appril Project, Szentgyörgyi Rómeó, Fábry Pál, Hungarikum Együttes, Vértesboglári és Vértesacsai Német Nemzetiségi Tánccsoport, Die Eber Kapelle Fúvoszenekar és a Keleti Álom Hastánccsoport.
Az iskolában a kiállítás a Szt. Kristóf Ház fiataljainak munkáiból készült.

Tombolatárgyakat a következő személyek és szervezetek ajánlottak fel:

Tesco, Magyar Pentatlon Szövetség, S&S Hungaria Kft, Vértes Gyógyszertár, Boro Berta Kft., Videoton FC., Retro Presso, CBA, Cat Nails, Hermán Porcelán, Papír Világ, Fülöp Tibor, Váli János, Csuta Zsolt, Takács István, Dornyi Tibor, Bokorné Németh Ibolya, Czipóth Istvánné Irmuska, Kaszap Imréné Márti, ifj. Kaszap Imre, Szabó Csongor, Borda Gábor, Gál Ákosné, Exner Béla, Bakány János, Orlovicsné Dobi Valéria, Bakány János, Simon Dóra

Az érmeket Újcz Ágnes fazekasmester készítette.
A vendégeinknek ajándékot ajánlott fel: Lönhard Edit és Kodolányi Borbála fazekasmesterek, Czipót Istvánné Irmuska, Kaszap Imréné Márti.

A fellépőknek és vendégeinknek az ebédet Kiss László és Hartégen Gyula biztosította.
A pusztabuszt Magosi István bocsájtotta a rendelkezésünkre.
A lovas programot a Vérteslovas biztosítaotta.
Az iskolaudvaron bemutatót tartott a Fehérvári Hagyományőrző Íjászegyesület.

A rendezők rádió kommunikációját a Rádiorent Kft. biztosította.

A futóverseny időmérését a VIKING Timing biztosította.

A plakátokat a Wallitrade Copy Kft. készítette.

Az emléklapokat a Roprint Nyomda készítette.

A szórólapokat az ALTO Nyomda készíette.

A vizet poharakat a Sportital áruháztól kaptuk.

Rajtkaput bólyákat a Marun Sport és Kommunikációs Kft. biztosította.

A rajtszámokat az Ironteam Szabadidő és Tömegsport Egyesület ajánlotta fel.

A Pro Vértes Zrt.

VEFAG csákvári erdészet

Az egészségsátrat a Szt. György Kórház csákvári részlegének ápolói biztosították.
A talpvizsgálatot Hotea Györgyi és kollégái végezték.
Az egészségügyi felügyeletet Molnárné Erika és Molnár Norbert biztosították.
A kamiont  a Waberer's csoport ajánlotta fel.

Az informatikai támogatást és a weboldal üzemeltetést a West System76 biztosította.

A rendezvény médiapartnerei az RTL Klub, Class FM, Fejér Megyei Hírlap, Fehérvár TV, Vörösmarty Rádió, Csákvári Hírmondó, Magyaralmási Falutévé voltak.

Köszönjük a rendezvény előkészítésében és lebonyolításában való segítséget Csákvár Nagyközség Önkormányzatának, Néráth Lászlónak, Zolnai Sándornak, Schneider Bélának, Zink Szmilkónak, Giesz Jánosnak, Kunstár Béláné Irénkének, Jankyné Kővári Csillának a Gróf Esterházy Móric Általános Iskola igazgatónőjének, tanárainak és diákjainak és mindenkinek aki a helyszínen segített nekünk.

A futóverseny útvonalát a rendőrség és a csákvári Polgárőrség biztosította.

Nagyon nagy KÖSZÖNET Mindannyiuknak!!!

 

Fuss Hogy Léphessen csapata


A rendezvény utóéletéről a
www.fusshogylephessen.hu oldalon tájékoztatunk benneteket.


A hivatalos dal CD-s változatát megvásárolhatjátok 500 ft-ért ezzel is támogatva Botit és társait.

rendelés: Ezt a címet a spamrobotok ellen védjük. Engedélyezze a Javascript használatát, hogy megtekinthesse.


Kedves Mindenki!

Többen kérdeztétek, hogy hogyan juthatnátok, Fuss, hogy léphessen-es pólóhoz? Örömmel értesítünk benneteket, hogy megfelelő számú megrendelés esetén legyártatjuk a pólókat és 2000 ft-os áron megvásárolhatók lesznek. A pólók árából 500 ft-al Boti játszóterének megépítését segíthetitek.

Megrendeléseiteket az Ezt a címet a spamrobotok ellen védjük. Engedélyezze a Javascript használatát, hogy megtekinthesse. címeken adhatjátok le.


Most pihenünk egy kicsit és gondolkodunk, hogy: Hogyan tovább?
Végül Peterdi Pál örökérvényű szlogenjével búcsúzom: A láb mindig kéznél van - fussatok sokat.

 

Boti és Évi

 

 

„..Ma találkoztam végre Botival és anyukájával Csákváron. Futóversenyt és családi vidám napot szervezünk velük. Április 2o-ra. Botiért és a hozzá hasonló gyerekekért .

Az öt éves kisfiú már gyűjti játékait, kinőtt ruháit, hogy nála szegényebb családba született gyerekeknek tovább adja.
Ő pedig azt reméli, hogy a nála egészségesebb gyerekek családjai, sportolók, mindenki aki megteheti, figyel rá, és a többi mozgásában sérült gyerekre.
Egy speciális játszószobára, játszótérre gyűjtünk, olyasmire, amilyen Boti ovijában , a Pető-ben van. Ezt a kis játszóteret a vidám, hihetetlen humorérzékű kis srácon kivül más, Csákvár környékén élő sérült gyerekek is használhatnák.

"Forrás: Barabás Évi facebook"

 

A rendezvény sztárvendége a Csillag Születik 3. szériájának felfedezettjei az Appril Projekt  is.

 

Rendezvény célja:

 

Elsődleges célunk az, hogy a fogyatékkal élő embertársaink mindennapi gondjait, problémáit megismertessük és elfogadtassuk a többségi társadalommal. A fogyatékkal élő emberek ugyanis itt élnek köztünk, életük ugyanolyan hasznos és értékes, mint a miénk. Éppen ezért fontos, hogy ismerjük meg és fogadjuk el egymást, mert a társadalom attól egész, ha az egyének különbségeit befogadja. Másodlagos célunk a szabadidő- és tömegsport népszerűsítése, tömegbázisának növelése a fiatalok és az idősek körében egyaránt.

Szecskó Botond, egy öt éves mozgásában korlátozott kisfiú az elindítója ennek a rendezvénynek. Az ő akaraterejének és állandó bizonyítási vágyának, („hogy igenis, megtudom csinálni”) köszönhető, hogy úgy érzem, igenis, mi is meg tudjuk csinálni, és közös összefogással segíteni tudunk Botinak és sorstársainak..

Az egész napos rendezvényt ajánljuk azoknak, akiket a futás szeretete ösztönöz és, és mindazoknak, akik részesei szeretnének lenni ennek a nagyszerű összefogásnak. Töltsenek el velünk egy programokban gazdag napot, ahol: -bemutatkozási lehetőséget kapnak a megyében működő amatőr sportegyesületek,

 

 

A rendezvényen minden program ingyenesen látogatható!

Az adományokat a következő bankszámlaszámra utalhatják:

Csákvár Jövőjéért Közalapítvány, OTP Bank 11736020-20013932

A megjegyzés rovatba kérjük, írják rá: Fuss, hogy léphessen

A helyszínen 2000 Ft-os tombolajegy megvásárlásával is hozzájárulhatnak a rendezvény céljának eléréséhez.

 

A futóverseny nevezési díjából befolyt összeget Boti új játszóterének megépítésére fordítjuk, a tombolajegyek összegéből és a helyszínen befolyt adományokból a településen lakó, bármely fogyatékossággal élő gyermeket nevelő családoknak nyújtunk segítséget, támogatást.

Támogassuk őket képességeik megismertetésével, fejlesztésével, valamint sportolási lehetőségek elérésével javítsuk életkörülményeiket.

 


 

 

 

 

Share

Módosítás: (2015. január 13. kedd, 09:27)

 
Csákvár képek
21.jpg
Weboldal látogatása: 2013,01.30. -tól
mod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_counter
mod_vvisit_counterMa681
mod_vvisit_counterTegnap682
mod_vvisit_counterEzen a héten3032
mod_vvisit_counterMúlt héten4166
mod_vvisit_counterEbben a hónapban9838
mod_vvisit_counterMúlt hónapban24657
mod_vvisit_counterÖsszesen2178264

Az oldalon történő látogatása során cookie-kat ("sütiket") használunk. Ezen fájlok információkat szolgáltatnak számunkra a felhasználó oldallátogatási szokásairól, de nem tárolnak személyes információkat. Az oldalon történő továbblépéssel elfogadja a cookie-k használatát. - ELFOGADOM To find out more about the cookies we use and how to delete them, see our privacy policy.

I accept cookies from this site.

EU Cookie Directive Module Information